Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Λεοντιάδης: "Όχι άλλο Μπίσεσβαρ, Καντουρί"

 



 -“Θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα, ήδη σας λέω για έξι χαμένους βαθμούς με Τρίπολη, ΟΦΗ και Λεβαδειακό, που θα έπρεπε να είχε γιατί είναι απαράδεκτο να χάνει βαθμούς με αυτές τις ομάδες, ο ΠΑΟΚ. Έξι βαθμούς ακόμη εάν είχε η ομάδα, θα ήταν πολύ πιο ψηλά και πιο κοντά στην κορυφή”.

-“Δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκεί ψηλά, ενώ βλέπω ότι και ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να ξυπνάει και η ΑΕΚ είναι δυνατή, άρα εμείς πρέπει να ενισχυθούμε ειδικά στη θέση του σέντερ φορ για να μποροέσουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τίτλο, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ”.

-“Αυτό που βλέπω από τον Κωνσταντέλια είχα να το δω πολλά χρόνια από παίκτη του ΠΑΟΚ, να κάνει πολύ γρήγορα 4-5 μέτρα με τη μπάλα και να δίνει κάθετη πάσα, είναι παίκτης που όταν μπαίνει στο γήπεδο, ξεχωρίζει. Τον είχε αδικήσει ο Λουτσέσκου, αφήνοντάς τον στην κερκίδα, πρέπει να του δώσει πρωτοβουλίες και να τον βάλει κεντρικό χαφ, μπορεί να την παίξει την θέση. Αυτό βλέπω εγώ”.

-“Όσο για Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί, του χρόνου θα κλείσω κι εγώ στον ΠΑΟΚ, για να κάνουμε παρέα στα αποδυτήρια. Φτάνει τόσο…”

sfina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου