Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τα προγνωστικά του Betnik


Με συνολικά 15 αναμετρήσεις ολοκληρώνεται ο 3ος προκριματικός γύρος του Champions League, πριν την κλήρωση για την τελική ευθεία των ομάδων, που έχει φόντο τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Παρακάτω όπως θα δείτε παρουσιάζω με λίγα λόγια την αγωνιστική κατάσταση των ελληνικών ομάδων αλλά και των αντιπάλων τους.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΑΕΚ: Χωρίς να δυσκολευτεί στο πρώτο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πάρει το διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ανέτοιμη ΑΕΚ με σκορ 0-2. Δύσκολα τα πράγματα για την Ένωση καθώς το συγκρότημα του Μανόλο Χιμένεθ καλείται επί Ρωσικού εδάφους να πετύχει 3 τέρματα για την πρόκριση χωρίς ταυτόχρονα να δεχθεί παραπάνω από ένα. Σε μια τέτοια αναμέτρηση που δύσκολα ανατρέπεται το σκορ, ένα πολύ καλό σημείο σαν απόδοση αλλά και αρκετά εφικτό είναι το αμφίσκορο, δηλαδή να πετύχουν και οι δυο ομάδες γκολ που προσφέρεται στις 2.20 μονάδες.

Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Με σχετικά εύκολο τρόπο ο Ολυμπιακός κατάφερε και ξέφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την καυτή έδρα της Παρτιζάν με το ευρύ σκορ 1-3. Το δεύτερο ματς στον Πειραιά αναμένεται εξίσου δυνατό καθώς οι σχέσεις των δυο ομάδων δεν είναι και τόσο καλές. Εμείς λόγω του ότι θα διεξαχθεί ένα καθαρά ανοιχτό παιχνίδι επιλέγουμε το Γκολ/γκολ σε συνδυασμό με το Over 2.5 με απόδοση 2.30.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου