Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Τελικός παραμονής στο Nick Galis Hall ,τοπικό ντέρμπι στην Πυλαία.

Καλημέρα σε όλους, αύριο ξεκινάει η πρεμιέρα του 2ου γυρου της Stoiximan Basket League με 5 παιχνίδια. 
Στις 16:00 ο Κολοσσός Ηλία Καντζούρη που προέρχεται από την επιβλητική νίκη με 94-74 επί του Ιωνικού Νίκαιας υποδέχεται το Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη το οποίο προέρχεται από την νίκη με 81-74 επί της Rytas δημιουργώντας ένα μικρό σερί νικών. 
Το Περιστέρι δείχνει ότι έχει δέσει την συνταγή του και για αυτό σε αυτό το ζευγάρι θα επιλέξουμε το 2πλο του Περιστερίου

Συνεχίζουμε στη Θεσσαλονίκη και στο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ του Άρη Λυκογιάννη ο οποίος προέρχεται από την νίκη με 96-87 επί του Χαριλάου Τρικούπη υποδέχεται στις 17:00 τον Ηρακλή του Στέργιου Καλύβα ο οποίος προέρχεται από την ήττα στην Πάτρα με 85-61 από τον Προμηθέα και θέλει να δείξει αντίδραση. Σε αυτό ζευγάρι θα επιλέξουμε το ΠΑΟΚ χάντικαπ -4,5.

Παραμένουμε στη Θεσσαλονίκη και στο Παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη του Σάββα Καμπερίδη και τον Χαρίλαο Τρικούπη του Ντίνου Καλαμπάκου στις 17:00 στο οποίο ο νικητής θα έχει πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής. Και οι δυό ομάδες έχουν καιρό να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα αλλά εμείς θα πάμε στο Άρης χάντικαπ -4.5.
Το επόμενο παιχνίδι στο οποίο ο Προμηθέας του Μάκη Γιατρά υποδέχεται το Λαύριο του Χρήστου Σερέλη μπορεί να χαρακτηριστεί και ως επαναληπτικός μετά το εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ανατολικής Αττικής με 75-72. Ο Προμηθέας ο οποίος θέλει να πάρει τη ρεβάνς και να διατηρήσει το απόλυτο στην έδρα του θέλει να καλύψει και την διαφορά του πρώτου αγώνα για να έχει το πλεονέκτημα στη μάχη της τετράδας και θα είναι η επιλογή μας Προμηθέας χάντικαπ -5.5.

Τέλος στις 20:00 η ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται τον Ιωνικό του Βαγγέλη Αγγέλου. Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες παίρνοντας το 2πλο με 90-95 απέναντι στην Tsmoki Minsk θέλει να συνεχίσει στις νίκες και εντός συνόρων για να καλύψει το χαμένο έδαφος στο κυνήγι της 2ης θέσης και θέλει να το καταφέρει απέναντι στον Ιωνικό. Το σημείο μας σε αυτό το ζευγάρι είναι ΑΕΚ χάντικαπ -10.5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου