Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

VAR Champions League Τετάρτης


Ομόνοια- Ερυθρός γγ και Οβερ 
Το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1 , θα το παλέψουν και οι δύο ομάδες. Τρομερή πορεία πραγματοποιεί η Ομόνοια, που φαίνεται πως θα βάλει δύσκολα στον Ερυθρό. Ο νικητής θα αγωνιστεί στην επόμενη φάση με τον Ολυμπιακό.

Καραμπάγκ- Μόλντε 1 
Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Μόλντε,που από ότι φαίνεται θα χάσει και το πρωτάθλημα από την εκπληκτική φετινή Μπόντο Γκλιμτ. Η Καραμπάγκ έχει την εμπειρία και είναι ένα βήμα από την επόμενη φάση.

Μακάμπι Τελ Αβίβ- Δυναμό Μπρέστ 1 και γγ
Η Μπρέστ θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Δώνη. Για να φτάσει σε αυτή την φάση έχει βγάλει Αστάνα με το εμφατικό 6-3 και Σαράγεβο. Ένα γκολ θα το βρεί, από εκεί και πέρα το ποιοτικό σύνολο των Ισραηλινών θα υποτάξει την Δυναμό.

Φερεντσβάρος- Δυναμό Ζάγκρεμπ 1Χ Under και πρόκριση Φερεντσβάρος
Η γηπεδούχος θα παίξει χωρίς άγχος και θα φύγει με την πρόκριση, όπως έκανε και με Σέλτικ στην προηγούμενη φάση. Καλύτερη ομάδα η Ζάγκρεμπ θα πάει για την νίκη στην Ουγγαρία, αλλά εμείς θα πάμε με το αουτσάιντερ. Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο παράτασης.

Μίντιλαντ- Γιουνγκ Μπόις γγ και Οβερ και οβερ 1.5 ημίχρονο
Με τα γκόλ θα πάμε και το εκατέρωθεν σκοράρισμα. Πιο έμπειρη ομάδα η Γιουνγκ Μπόις, θα μπεί δυνατά για να καθαρίσει το ματς. Η Μίντιλαντ θα περιμένει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με την πίστη να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου