Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Με CP κι ό,τι βγει (17/6)

   
     Καλησπέρα στην παρέα με φουλ μεσοβδόμαδο πρόγραμμα αγώνων, σαν να είναι σαββατοκύριακο. Πάμε να κρατήσουμε τις πιο δυνατές επιλογές.

     Τελικός κυπέλλου Ιταλίας με τη Νάπολι να αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους για το τρόπαιο. Δείχνει να έχει δέσει η ομάδα του Γκατούζο και να βρίσκεται σε καλή για τα δεδομένα φυσική κατάσταση. Πάντα με το πλάνο της ασφαλούς επιθετικής ανάπτυξης ο Μαουρίτσιο Σάρι για τη Μεγάλη Κυρία.

Νάπολι-Γιουβέντους: 1Χ & Under 3.5 σε απόδοση 2.25

     Στη Γερμανία, μετά τη γκέλα στη Σάλκε, η Λεβερκούζεν παίζει τα ρέστα της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Κολωνία που μετά  τη διακοπή δείχνει να μη μπορεί να βρει τα πατήματα της.

Λεβερκούζεν-Κολωνία: 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.97

     Επανέναρξη και για την Πρέμιερ Λιγκ σήμερα, όπου θα ασχοληθώ με τη λιγότερο εμπορική αναμέτρηση της ημέρας ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πολύ καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι με όπλο τη σφιχτή τους άμυνα και κίνητρο το κηνύγι ενός ευρωπαϊκού εισητηρίου, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παίζουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χ2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.80

      Τελευταία στάση στη Segunda της Ισπανίας για το παιχνίδι της Αλμερία με τη Λας Πάλμας. Σε τροχιά ανόδου οι γηπεδούχοι με όπλο την καλή άμυνα, πεσμένη ποιοτικά μετά την αποχώρηση των δύο καλύτερων παικτών της η Λας Πάλμας.

Αλμερία-Λας Πάλμας: 1 σε απόδοση 2.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου